En az önce, kullanıcıların insanları 'Sık Kullanılanlar' olarak işaretlemesine izin vermek için yeni özellik testi.

4 yıl önce

Facebook'a ait Sosyal Medya Platformu Instagram'dan Sonra, kullanıcılarının diğer kullanıcıları favorileriyle işaretlemelerini sağlayacak yeni bir özelliği test ediyor.

Facebook'a ait Sosyal Medya Platformu Instagram'dan Sonra, kullanıcılarının diğer kullanıcıları favorileriyle işaretlemelerini sağlayacak yeni bir özelliği test ediyor.

Forumlara göre, favoriler kullanıcıların, bu işaretli tutamaçların yazılarının, kullanıcının beslemesinde "daha yüksek" diyeceğini, kullanıcıların en önemli ifadelerini (arkadaşlar ve yaratıcılar) önceliklerini sınıflarını sınıflandırmasına izin verecek.

Bir mobil geliştirici olan Alessandro Paluzzi, ilk önce Twitter kolunda bu yeni özelliğe ilişkin güncellemeyi paylaştı.

Bu özellik tanıdık geliyorsa, bu çünkü Instagram, 2017 yılında geri farklı bir favori özelliğini test eder, bu da kullanıcıların her yazı için tam izleyiciyi sınırlandırmasına izin verir.

Örneğin, düğün fotoğraflarını, takipçilerinden ziyade sadece belirlenen favorileriyle paylaşabilirler.

Bununla birlikte, 2021 Sık Kullanılanların yinelemesi, size hangi hesapların sizin için en önemli olduğunu söyleyerek beslemenizi daha fazla kontrol etmektir.

Kullanıcılar genellikle hesaplarında bir sürü farklı marka ve yaratıcıyı takip eder, ancak içeriklerini en yakın arkadaşları ve aileleri ile aynı seviyede önceliklendirmezler.

Instagram sayesinde, takip ettiğiniz insanlardan en son ve paylaşılan postalar tarafından beslemenizin sırasını sıralıyor, ayrıca şirketin 2021'lik blog sonrası algoritması hakkında bir yazı ile ne kadar olasılıkla uğraşacağınız "sinyaller".

Gördüğünüz yazıların birçoğu '' '' '' '' gibi, bunlar gerçekten aradığınız içerik olmayabilir, ancak kendi yanlış sinyalleri göndermek istediklerinizin, beslemenizde görmek istediğiniz şeyleri gönderebilir.

Eşiniz doğrultusunda, bu favoriler özelliğinin resmi bir özellik olmasın veya daha geniş bir şekilde yuvarlanmadan önce değişmesi durumunda belirsizdir.

Bu arada, kullanıcılar bu özelliği, hikayelerinizi kiminle paylaştığınızı kontrol etmenizi sağlayan bir özellik olan '' Close Friends '' altında, hesap menüsünde, sadece '' yakın arkadaş 'ın altında görebilir.

Kaynak: Gadgets 360

More Posts